DDF-300000

 

 

DDF=300.000$

 

Dragă prietenă, Drag prieten,

 

Acest proiect districtual are ca obiectiv realizarea unui buget de 300.000$ pentru DDF-ul districtului nostru, necesar proiectelor GG, finanțate de către Fundația Rotary, în mandatul DGND Florin Mărginean. Beneficiul major al acestor GG este majorarea de către Fundația Rotary cu 50% a oricărei sume pe care o implică cluburile.

Ați constatat, toate cluburile din district, ce proiecte GG deosebite am realizat în cadrul END COVID NOW.

Am implicat 100.000$, economisiți din cotizațiile voastre, și 50.000 DDF. Aceste contribuții ale D2241 au generat implicit încă 50.000$ și 50.000 DDF, grație mecanismelor financiare generoase ale Fundației Rotary. În total 250.000 $. La toate aceste sume s-au adăugat gesturile de generozitate ale comunităților voastre, dar mai ales ale rotarienilor din tot districtul.

Astfel, cumulativ și multiplicator, proiectul END COVID NOW a depășit 1.536.000$. Felicitări!

https://www.rotary2241.org

Toate acestea s-au făcut cu efortul nostru comun. Suntem o familie unită în bine pentru comunitate, pentru copiii noștri, pentru viitor.

 

Vă propun să ne planificăm viitorul într-un nou proiect, DDF 300.000$.

Acest proiect are două componente:

  1. activitatea de fundraising a Guvernatorului Marian Neagoe;
  2. activitatea de fundraising a cluburilor.

A. Activitatea de fundraising a Guvernatorului Marian Neagoe

Prin, și ca urmare a generozității voastre, veți primi, opțional, un suvenir jubiliar, sau câte doriți, din fiecare. Opțiunea este a fiecărui rotarian, dar poate fi și a cluburilor. Vă oferim:

  1. CARTEA DE AUR - monografie unică, tiraj limitat, utilă ca și suvenir personal, cadou pentru sponsori, obiect de licitație la baluri, etc.

 

https://www.rotarydoneaza.ro/cartea-de-aur

 

  1. PLACHETĂ CU MEDALIA JUBILIARĂ - o piesă de rezistență în orice birou, o amintire neprețuită, placată cu aur și argint, care marchează acest moment unic - JUBILEU  “90/20” pentru D2241 - România și Rep. Moldova.

 

https://www.rotarydoneaza.ro/placheta-jubiliara

  1. JUBILEUM PREMIUM  și JUBILEUM PREMIUM-DE LUX, vinul jubiliar – un vin de excepție pentru momente și cadouri de excepție.

https://www.rotarydoneaza.ro/jubileum

https://www.rotarydoneaza.ro/jubileum---premium

Toate aceste suveniruri chiar au o valoare intrinsecă ACUM, dar mai ales în viitor. Mai mult decât atât, valoarea incontestabilă și incomensurabilă a gestului, satisfacția și emoția personală, amintirea palpabilă a suvenirurilor unice, dar și valoarea în creștere a acestora în timp, pot constitui motive în plus pentru “o investiție”, nu numai sentimentală.

Contribuția voastră se face cu cardul, în contul D2241, prin platforma de donații a districtului nostru:

https://www.rotarydoneaza.ro/90-20

 

B. Activitatea de fundraising a cluburilor

Această activitate implică donația cluburilor Rotary, sau donația membrilor Rotary, în contul de DDF al D2241:

RO 04 BTRLRONCRT 00 M650180F

În acest fel, cluburile care donează își asigură DDF, iar sumele donate de cluburi în contul D2241 vor fi menționate într-un proces-verbal, pe care îl  înmânăm DGND Florin Mărginean

Pentru fiecare multiplu de 1000$, clubul primește un multiplu de PHF care se acordă rotarienilor desemnați de către club.

 

 

Așa cum am procedat până acum, toate datele vor fi afișate la vedere, pe site-ul D2241, oglinda districtului nostru.

Să avem succes!

Suntem Rotary!

 

Cu prietenie,

Marian Neagoe