IULIE 2024
 
Dragi prieteni rotarieni din Romania și Republica Moldova!
 
Sunt deosebit de onorată și bucuroasă să fiu astăzi în fata voastră în calitate de Guvernator.
 
Pentru anul rotarian 2024-2025 Președinta Rotary International, Stephany Urchick a ales o temă extraordinară: Magia Rotary.
 
Aceasta temă întruchipează puterea Rotary de a face diferență în comunitățile noastre atunci când oamenii se unesc pentru un scop comun: serviciul mai presus de sine.
 
În inima fiecărui membru Rotary bate un spirit puternic de prietenie și loialitate. Dorința de a face bine. De a ajuta.
 
Fiecare membru contează, fiecare club și fiecare om care se alătură valorilor Rotary contează, pentru că numai ÎMPREUNĂ putem crea magia Rotary
 
Suntem în perioada cu cele mai mari progrese în omenire. Digitalizarea, dezvoltarea tehnologică și robotizarea fac posibile acum, mai mult că oricând, îndeplinirea unor succese majore în toate domeniile. Cu toate acestea, OMUL trebuie să rămână factorul care creează magie în fiecare comunitate.
 
Lumea se schimbă foarte repede, iar Rotary trebuie să accelereze schimbarea pentru a ține pasul cu dezvoltarea mondială. Cel mai bun mod de a previziona viitorul este să îl construim chiar noi.
 
Prima magie pe care Rotary a făcut-o pentru noi acum aproape 25 de ani fost UNITATEA: românii de ambele maluri ale Prutului,  Romania și Moldova sunt un singur District. Miile de proiecte realizate, cei 3800 de membrii din District, prieteniile dintre noi și modelul pe care l-am transmis mai departe către Rotaract, Interact și Rotakids, sunt dovezile vii ale acesei magii.
 
Le mulțumesc tuturor Guvernatorilor dinaintea mea pentru că au pus bazele  și am construit împreună un District puternic.
 
Îi mulțumesc lui Ovidiu Bunget și echipei sale pentru un an minunat în care împreună am creat speranță. Mă angajez astăzi în fata voastră să continui pe acest drum  cu credință și încredere în valorile Rotary.
 
Pentru anul care începe astăzi îmi doresc să rămânem cu toții prieteni, să ne întâlnim cu bucurie de fiecare data, să ne imaginam imposibilul posibil și să ne unim forțele pentru a creea magia Rotary în fiecare colt din district.
 
Astăzi vă transmit tuturor bagheta magică cu ajutorul căreia să facem magie în comunitățile noastre.
 
Aceasta baghetă este încărcată cu ÎNCREDERE, IUBIRE și COMPASIUNE și vă va ajuta să faceți lucrurile imposibile posibile.
 
În noul an rotaryan să ne bucurăm ÎMPREUNĂ de o gândire pozitivă, îndreptată spre posibilități, să ajungem în inimile oamenilor cu multă iubire și. speranță
 
Nu trebuie să fii magician pentru a aduce bucurie celor din jur, dar ai nevoie de oameni puternici în jurul tău că să poți transforma lumea în ceva magic.
 
Vă invit să pornim ÎMPREUNĂ în această călătorie MAGICĂ, să valorificăm ÎMPREUNĂ puterea Rotary de a face lumea un loc mai bun. ÎMPREUNĂ să cream MAGIA care transformă vieți și comunități întruchipând adevăratul spirit Rotary.
 
Pentru că Magia Rotary suntem NOI!
 
Mihaela Vlad
 
Governor 2024 – 2025
District 2241, România și Republica Moldova
Iulie 2024
L J L M F S D
01
02
03
04
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04