29
nov.
2022
Bruxelles,
Belgium

Dragă prieten Rotarian,

Ești invitat să te alături evenimentelor și întâlnirilor rotariene româno-belgiene de la Bruxelles, din perioada 29 și 30 noiembrie 2022, organizate la inițiativa Rotary Club Pipera cu sprijinul Comitetelor Inter-țări din districtele D2241 și D2150.

Cu această ocazie, avem deosebita plăcere să te invităm la concertul cameral organizat la "Muzeul Instrumentelor Muzicale" din Bruxelles, pe 30 noiembrie, la ora 14.00, de către Institutul Cultural Român din Bruxelles, Radio România Muzical și Rotary Club Pipera, pentru a sărbători alături de noi Ziua Națională a României.

Concertul, cu susținerea Ambasadei României în Belgia, a Delegației Permanente a României la Uniunea Europeană și a delegației Permanente a României la NATO, face parte din proiectul "Moștenitorii României muzicale", proiect demarat și derulat din 2018 de Radio România Muzical și Rotary Club Pipera - vezi invitația atașată și broșura proiectului.

Participă rotarieni din România și Belgia, cu invitați din ambele Districte - D2510 și D2241: guvernatorii noștri respectivi, PDG, membrii Comitetelor Districtuale și ICC, precum și toți rotarienii interesați.

Cu prietenie Rotariană,
Bogdan Manea
President 2022-2023
Rotary Club Pipera