11
nov.
2022
Targu Mures, MURES
Romania

Dragi rotarieni,

Comitetul Women in Rotary District 2241 organizează un eveniment care are în centrul său conceptul de Women Leadership in Rotary. La eveniment sunt invitați să participe membri ai cluburilor Rotary din District 2241, membri ai comunității locale cărora li se alătură câțiva invitați speciali - speakeri.

Evenimentul de la Târgu Mureș este deschis și invitaților din afara Rotary, femei și bărbați, care pot împărtăși din experiența lor în leadership și care pot cunoaște astfel mai bine lumea Rotary.

Întâlnirea de la Târgu Mureș este evenimentul de lansare al programului de întâlniri onsite/online organizate de „Women in Rotary District 2241”, pe parcursul anului 2022 – 2023. #CoffeeTalks este locul și momentul în care publicul conferinței își expune un punct de vedere și are loc o dezbatere.

Evenimentul este gândit să îmbine participarea la conferință cu participarea la un eveniment caritabil Balul Vienez - BALUL PALATULUI 2022. Prin participarea la Balul Palatului fiecare invitat susține cauza caritabilă. Impresionanta sală a Palatului Culturii se transformă, la propriu, într-un uriaș ring de dans pentru invitați.

Înscrierile se fac folosind acest formular: https://forms.gle/m5AhEr4Bt9ASarZc8

CONTACT
Violeta Oltean
Past-President Rotary Club Maris Târgu-Mure
0744394148
violeta.oltean@maviprod.ro