18
nov.
2022
Iasi, IASI
Romania
Dragi Rotarieni,
 
Incepe inscrierea pentru TABARA RYLA IN ACTION / 18-20 noiembrie 2022 / Bucium Motel & Spa (Iași - Șos. Iași-Vaslui km 12)
Acest eveniment este destinat membrilor Rotaract, Interact, RotaKids si Rotary. Va asteptam, cu bucurie, sa participati!
 
Cine este organizator? Districtul 2241 Romania si Republica Moldova.
 
De ce se numeste RYLA IN ACTION? Pentru ca incurajeaza echipe de proiect, alcatuite din 4 tineri (Interact / Rotaract / Rotakids sau mixt) + 1 Rotarian (ingerul echipei sau mentor), sa implementeze rapid, in comunitati, produsul lor managerial, accelerat in tabara.
 
Unde apare PROIECTUL si cand se face managementul lui? Toate acestea se intampla in Tabara Districtuala RYLA IN ACTION MOLDOVA. Folosim tehnici de accelerare prin Training, proiectul se poate implementa la scurt timp, dupa tabara. Se scutesc astfel 4-5 intalniri de lucru si saptamani de asteptare.
 
Cum se poate intampla asta? Fiecare dintre cei 5 membri ai echipei va participa la Traininguri specializate in tabara, urmand ca la finalul evenimentului fiecare sa cunoasca cate un domeniu. Impreuna vor construi si implementa apoi, in numele Clubului, proiectul.
 
Cat costa? 350 RON de participant. Taxa de participare acopera: 2 nopti de cazare, 5 mese, 2 coffee break-uri, promotionale si materiale educationale, speakeri si traineri.
 
Este obligatorie participarea echipelor formate din 5 persoane (4 tineri + 1 Rotarian).
* Pot participa și echipe din Muntenia (cuprinde Dobrogea, Oltenia, București). Tabăra pentru Muntenia a fost in Septembrie.
** Va urma și Tabăra Districtuale RYLA Transilvania, in 2022.
 
Atasam 5 documente. Un poster. O scurta prezentare a evenimentului. O prezentare detaliata a conceptului general. Un program. Un document cu experienta si viitoarele evenimente.
 
Imbratisari,
Andrei Robert Botez - RYLA District Chair
+40724225925 - andreibmv@yahoo.com