30
nov.
2022
Chisinau,
Moldova (Republic of)

Dragi prieteni rotarieni,

Vă invităm să luați parte la Seminarul de Membership – Chișinău 2022, eveniment al Districtului 2241 organizat împreuna cu cluburile din Chișinău.

Vă promitem o experiența deosebită, unde pe lângă sesiunile de instruire pe tematici de membership, noua generație, DEI, vom avea și 3 seri de distracție în Chișinău cu muzică, bucate si vinuri alese și o vizita cu prânz tradițional la Vinăria Cricova. Totodată în 1 Decembrie vom sărbători Ziua Naționala a României, iar în 2 decembrie vom dansa la Balul Guvernatorului.

Vă așteptăm să petrecem împreună, rotarieni din România și Rep. Moldova, la un eveniment excepțional de care cu siguranță vom povesti cu entuziasm!

Mai multe detalii găsiți in broșura evenimentului: https://portal.clubrunner.ca/60402/Documents/ro-ro/8b8edcd4-1c37-46c6-9c03-127fed43bda5/1/

Pentru înscrieri vă rugăm completați formularul de la adresa: https://forms.gle/v4svS3C85JU6ZxWa7

Rezervarea cazării și achitarea costului aferent se va face individual la hotel (rezervarea nu se face automat prin completarea formularului de înscriere și nu este inclusă în pachetele de înscriere). Când contactați hotelul rugăm să specificați că rezervarea este pentru evenimentul Rotary!