25
nov.
2022
Sebes, ALBA
Romania
Dragi Rotarieni,
 
Incepe inscrierea pentru TABARA RYLA IN ACTION TRANSILVANIA / 25-27 noiembrie 2022 / Hotel Leul de Aur (Sebes - Județul Alba Iulia). TRANSILVANIA cuprinde si BANAT, CRISANA, MARAMURES.
 
Acest eveniment este destinat membrilor Rotaract, Interact, RotaKids si Rotary. Va așteptam, cu bucurie, să participați!
 
Cine este organizator? Districtul 2241 România si Republica Moldova.
 
De ce se numește RYLA IN ACTION? Pentru ca incurajeaza echipe de proiect, alcatuite din 4 tineri (Interact / Rotaract / Rotakids sau mixt) + 1 Rotarian (îngerul echipei sau mentor), sa implementeze rapid, in comunități, produsul lor managerial, accelerat in tabără.
 
Unde apare PROIECTUL si cand se face managementul lui? Toate acestea se intampla in Tabara Districtuala RYLA IN ACTION. Folosim tehnici de accelerare prin Training, proiectul se poate implementa la scurt timp, după tabără. Se scutesc astfel 4-5 intalniri de lucru si saptamani de asteptare.
 
Cum se poate intampla asta? Fiecare dintre cei 5 membri ai echipei va participa la Traininguri specializate in tabără, urmând ca la finalul evenimentului fiecare să cunoască cate un domeniu. Impreuna vor construi si implementa apoi, in numele Clubului, proiectul.
 
Cat costa? 325 RON de participant. Taxa de participare acoperă: 2 nopți de cazare, 5 mese, 2 coffee break-uri, promotionale si materiale educaționale, speakeri si traineri.
 
Este obligatorie participarea echipelor formate din 5 persoane (4 tineri + 1 Rotarian).
* Pot participa și echipe din Muntenia. 
** Echipele din Moldova au Tabara RYLA IN ACTION in perioada 18-20 noiembrie la Iași.
 
Atasam 5 documente. Un poster. O scurta prezentare a evenimentului. O prezentare detaliată a conceptului general. Un program. Un document cu experiența si viitoarele evenimente.