Persoană de contact: Oana Vaduva
27
mai
2023
Melbource, MUREŞ
Australia

Rotary International Convention 27-31 May 2023
Convenția Mondială de la Melbourne, Australia

Trăim și ne manifestăm într-o societate în care lucrurile se petrec cu rapiditate, iar informaţiile primite ne determină să facem alegeri în viața noastră așa cum considerăm de cuviință. Tânara generație este cea care va dărui bagajul cultural din geneza societății contemporane, comunității noastre, mai târziu.

Părintele educației moderne, Comenius, spunea:

„A instrui pe tineri cum se cuvine nu constă în a le vârî în cap o mulţime de cuvinte, fraze, expresiuni şi opiniuni din diferiţi autori, ci a le deschide calea cum să priceapă lucrurile.”

Educația are un rol important pe parcursul vieții, de aceea calitatea ansamblului de măsuri pelucide absorbite de fiecare dintre noi, în mod sistematic, în vederea formării și dezvoltării însușirilor intelectuale, ne oferă și o calitate a oamenilor din jurul nostru. Rotary aduce împreună elite și lideri din întreaga lume, cu o deosebită responsabilitate și munificență în promovarea valorilor.

Convenția Mondială de la Melbourne, Australia, ce va avea loc în perioada 27-31 Mai 2023, va reuni rotarieni ce își desfășoară activitatea de voluntariat pe întreg mapamondul și ne va oferi prilejul să ne bucurăm de o experiență memorabilă.      

Vino să trăiești această experiență memorabilă în Rotary la Convenția de la Melbourne, Australia (27 - 31 mai, 2023)  - preț redus până in 31 martie 2023 ($575)!

Te invit să aderi și la grupul de Whatsapp creat pentru a promova și facilita participarea la convenție accesând link-ul: https://chat.whatsapp.com/J23A9h12izO7E2UA91twDH

Aici găsești 2 oferte actualizate, care îmbină atât participarea la programele oficiale Rotary Internațional cât și descoperirea unor destinații extraordinare, și o broșură cu tarifele de participare la Convenție.

Detalii BILETE

MONDO TRAVEL 23.05.-11.06.: Kuala Lumpur - Melbourne - Canberra - Sydney - Auckland - Singapore

CAPTAIN TRAVEL 19.05.-31.05.: Sydney - Cairns - Melbourne

 

Cu prietenie,

Oana Florentina Văduva
District RI Convention Promotion Chair 2022-2023
Rotary Club București Nord

oanaflorentinavaduva@gmail.com
0723 524 230

https://convention.rotary.org/