Persoană de contact: Adrian Ioica
26
mai
2023
Blaj, ALBA
Romania

Club Rotary Blaj vă invitiă la o drumeție în țara vinului de pe Târnave în weekendul 26-27-28 mai 2023

Virieri seară are loc primirea invitatilor şi distribuirea lor cătree locurile de cazare, după care un scurt tur de oraş iar apoi o masă servită în cramă (la Rusu) sau in sala restaurantului La Vie, in funclie de numărul de persoane.

Sâmbătă dimineata dupa micul dejun la ora 10:30 are Ioc imbarcarea in autocare şi pornirea spre dezvelirea Machetei (proiect Rotary Blaj) care va avea loc in fata primăriei Blaj cu un pahar de şampanie și câteva cuvinte din partea domnului primar, după care pornim către cele 2 Crarne de la Jivei și Tăuni pentru vizite şi degustare de vin. După finalizarea vizitelor la Crame ne vom deplasa la Castelul de la Cetatea de Baltă (Betlen Haller) pentru vizita acestuia şi degustare de Vin și aperitiv de Brânzeturi.

La ora 16 ne intoarcem la Blaj și ne pregatim de Balul Rotary Club Blaj unde o să petrecern la restaurantul Montana Popa incepănd cu ora 18.00, unde vom avea o seară de cântec și voie bună alături de formaţia Denina Balu Band.

Duminică 28 mai, după ora 11:00, la alegere putern vizita crama domeniiie Ciumbrud, în funcție de numarul de persoane inscrise.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE: https://form.123formbuilder.com/6412644/drumul-vinului-de-pe-tarnave-2023

Vă așteptăm cu drag șa un șpriț cu noi în prag!