In perioada 6-20 iulie 2014, rotarianul Adrian Laza, de la Rotary Club Piatra-Neamț 2005, a demonstrat încă o dată că visele pot deveni realitate, atunci când ele sunt, desigur, sprijinite de muncă, tenacitate și voință.
 
Expediția colegului și prietenului nostru în Alpii europeni, a dus la cucerirea crestelor de peste 4500 metri ale Alpilor, culminând cu dificila ascensiune, între 12-13 iulie, a vârfului Mont Blanc la o altitutinde de 4810 metri, în condiții de vreme extrem de nefavorabilă. Aceasta a fost, dealtfel, prima expediție reușită, după nu mai puțin de 10 zile în care vârful nu a mai putut fi escaladat.
 
Imaginile au surprins aceasta performanță, ilustrand curajul cu care sigla Rotary si culorile Clubului Rotary din Piatra-Neamt au fost purtate pe cele mai inalte culmi ale continentului european, infruntand primejdiile unui viscol extraordinar.
 
Această performanță de vârf este si o autentica sursa de inspiratie pentru toti cei care, alaturi de Adrian Laza si Rotary Club Piatra-Neamt 2005, cred ca, lucrand in echipa, nu exista limite ori piedici pe care eforturile depuse pentru realizarea proiectelor noastre sa nu le poata depasi.