Postat activat mai 20, 2019
 
Data: 20 mai 2019, ora 19
Locatie: Atheneu, Bucuresti
 
Cu ocazia celebrării a 90 de ani de prezență rotariana în spațiul românesc, Rotary Internațional - Districtul 2241 România și Republica Moldova, animați de crezul rotarian „A servi mai presus de sine ” are deosebita plăcere să vă invite la o seară magică alaturi de prieteni rotarieni din intreaga tara dar si dinafara ei, precum si de reprezentati de seama a societatii civile din Romania si nu numai.

Nevoile societății românești sunt multiple, motiv pentru care Cluburile Rotary - organizate in cluburi de servicii in folosul comunitatii - și-au îndreptat atenția asupra rezolvarii a anumitor nevoi locale, desfasurand proiecte caritabile extrase din diferite domenii de mare importanta si necesitate a societatii romanesti.

Vom marca, așadar, rolul și importanță activității desfășurate de cei peste 5.500 de membri Rotary, Rotaract și Interact care, in toti acești ani, au reușit să investeasca financiar in proiecte caritabile dedicate comunitatii din România si R. Moldova peste 100 de milioane de dolari ! Incurajati de acesta reusita, constienti fiind de valoare si rolul pe care il putem juca pe viitor, si in urma unei vaste radiografii a nevoilor cu care se confrunta societatea de azi, vom da startul a unei noi provocari pe care organizatia noastra si-o va asuma public rezolvarea ei.
 
Extrasa fiind dintr-un domeniu de mare importanta si actualitate pentru tara noastra, ne propunem sa devenim elementul declansator rezolvarii ei si sa invitam intreaga comunitate civila - aflata sub toate formele ei de organizare si functionare - a fi parte prezenta si proactiva pana la rezolvarea ei definitiva .
 
Vom încheia seara cu un concert de mare calitate artistică și un cocktail rafinat unde să vă bucurați de clipe plăcute petrecute în compania membrilor rotarieni și a multor altor persoane de mare reputație, multe dintre ele buni prieteni de-ai vostri, unde veti fi placut surprinși să-i regăsiți, alaturi de voi, in foaierul unei instituții de mare importanță pentru cultura și arta românească, simbolul cultural al Bucureștilor și al celor două țări, unite în Rotary, România și Republica Moldova.